Torres: Nije bilo lijepo, ali je ovo jedini način na koji možemo izbaciti Barcelonu

CHELSEA je u uzvratu polufinala Lige prvaka napravio veliki podvig. Englezi su se junački borili na Nou Campu i izborili remi 2:2 koji ih odveo u finale u Munchenu. Barcelona je imala 2:0 i čovjeka, no to im nije bilo dovoljno...

Petr Čech je jedan od heroja Chelsea. Što je sve čovjek poskidao u dvije utakmice...

"Borili smo se svih 90 minuta. Napravili smo to fantastično i zaslužili nagradu jer smo dali 150 posto. Pokušali smo preživjeti i uspjelo nam je", rekao je Čech.

Branič Ashley Cole ovako je vidio utakmicu:

"Vjerovali smo u sebe iako su mnogi sumnjali da možemo izbaciti Barcelonu. Prije tri ili četiri mjeseca nitko nam nije davao šansu da možemo proći do finala, ali smo vjerovali. Vidjeli ste želju i borbenost, a to ne možete pobijediti", rekao je Cole.

Frank Lampard prokomentirao je isključenje Johna Terryja.

"Nisam vidio, ali sam razgovarao s Johnom koji mi je rekao da je naletio na Sancheza. Svi smo zaslužni za ovaj rezultat. Momčadski duh je bio nevjerojatan. Sat je išao tako sporo u drugom poluvremenu, a tek kad je Torres zabio sam osjetio da prolazimo", rekao je Lampard.

Fernando Torres ušao je u nastavku i pred kraj zabio za 2:2 nakon čega Barceloni nije bilo povratka.

"To je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad. Nije bilo lijepo, ali smo znali smo da je ovo jedini način na koji možemo izbaciti Barcelonu. Koristili smo svoja oružja u obje utakmice. Plasirali smo se u dva finala i borimo se za četvrto mjesto u Premierligi. Na kraju sezona može biti sjajna", rekao je Torres.

Pročitajte više