U Mađarskoj rukometaše čeka pakao, no Arena je spremna za uzvrat

Foto: Cropix / D. Krajač

I SLAVKO GOLUŽA posegnuo je za trendom; otvorio je trening reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica s Mađarskom za odlazak na EP. U Kutiji Šibica 500-tinjak navijača došlo je pozdraviti hrvatske reprezentativce koji su nakon dugo vremena opet u Zagrebu. Prvu utakmicu igraju u Mađarskoj u četvrtak, a revanš je u nedjelju u Areni Zagreb.

"Pred Hrvatskom su uvijek velika očekivanja. Očekuju nas dvije jako teške utakmice, znamo dobro kakav je to protivnik, međusobne utakmice su uvijek bile neizvjesne. Očekuje nas i paklena atmosfera u Vezspremu, 7 tisuća navijača, sigurno će biti jako teško“, najavio je izbornik Slavko Goluža prvi, gostujući dvoboj, koji je na rasporedu u u 20 sati i 30 minuta.

"Sigurno da će ih domaća publika ponijeti da igraju na granici grubosti, tako oni igraju protiv nas. Dobro znamo da nam opasnost prijeti iz njihove polukontre, Nagy tu voli prenositi loptu. Trebamo to zaustaviti, natjerati ih da protiv nas igraju 6 na 6 a mi ćemo biti ti koji ćemo diktirati igru", dodao je izbornik.

U Areni se igra u subotu u 18:30, a susret jedva čeka Blaženko Lacković.

"Zaista se veselim Areni i našim navijačima. I u Mađarskoj će biti gušt igrati, oni su ludi za rukometom, čeka nas paklena atmosfera"

Pročitajte više