Uvijek vjerni: Navijači, nemojte naštetiti Hrvatskoj

Foto: Hina 

UMIVENI su odnosi kluba navijača reprezentacije i HNS-a. Udruga je prosvjedovala uoči Italije zbog načina raspodjele ulaznica, vodstvo je podnijelo kolektivne ostavke, ali danas svi opet pušu u ista, Uefina jedra. Uvijek vjerni tako u svom priopćenju uoči susreta upozoravaju na rigorozne kazne za pirotehniku, koje nam mogu oduzeti i plasman na Euro, posebno nakon prekida koji su navijači izazvali u Milanu. 

"Klub navijača Uvijek vjerni svim svojim članovima, prijateljima, podržavateljima i pokroviteljima želi uspješan i veseo odlazak na kvalifikacijski dvoboj hrvatske nogometne reprezentacije u subotu na maksimirskom stadionu u Zagrebu u 18 sati. Pritom im također želimo da svim srcem, duhom i glasnicama budu uz naše "Vatrene" sve kako bi oni učinili još jedan korak prema odlasku na europsku smotru iduće godine u Francuskoj.

Svjesni bremenite situacije u našem nogometu, iskreno želimo zajedno s Vama da na utakmicama reprezentacije bude dostojan i pravi navijački ugođaj i s te strane svi zajedno moramo potegnuti. Klubu navijača "Uvijek vjerni", hrvatska nogometna reprezentacija uvijek je bila svetinja, pa i smisao samog postojanja ove udruge.

Dakako, pozivamo sve navijače da sportski bodre našu reprezentaciju, bez uporabe pirotehničkih sredstava i uvredljivog skandiranja, sve kako ne bi naštetili našoj nacionalnoj momčadi koja je zbog sličnih događaja ved platila visoku cijenu, a kamoli da pod upitnik zbog rigoroznosti Uefe dođe i sam plasman na EP 2016. u Francuskoj.

Zahvaljujemo svima uz želje za dobru subotnju utakmicu i tri nova boda na kontu naših "Vatrenih“.

Sportski pozdrav!

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni", stoji u priopćenju.

 

Pročitajte više