Vargić: Izvukli smo neke pouke, vjerujem da će naša biti treća sreća

Foto: Hina

RIJEKA je porazom na Sanchez Pizjuanu od Seville s 1:0 ispala iz Europa lige i sa sedam bodova na kontu zaključila svoju drugu uzastopnu jesen u skupini europskog natjecanja. Ostaje mali žal nakon grupne faze, ali i veliki ponos s obzirom na konstantni napredak momčadi s Kantride.
 
>Sevilla druga dimenzija za Kekovu momčad: Rijeka bez europskog proljeća
 
"Mislim da moramo biti zadovoljni s ovom europskom sezonom. Mogli smo možda uhvatiti koji bod više ali možda je to cijena malog neiskustva. Možemo biti zadovoljni, opet smo imali neke svoje prilike koje Europa ne prašta ali dali smo sve od sebe i okrećemo se onome što slijedi", rekao je branič Rijeke Marko Vešović nakon poraza u Španjolskoj.
 
Sevilla bi vjerojatno slavila s uvjerljivijim rezultatom da nije bilo raspoloženog Ivana Vargića na vratima hrvatskog predstavnika. "Drugo poluvrijeme smo pokazali da možemo igrati ali nažalost nismo ih iskoristili, Sevilla svoje je i zasluženo su pobijedili", njegovo je viđenje poraza.
 
Istaknuo je da su dali sve od sebe, ne samo u ovoj posljednjoj utakmici, već u cijeloj ovosezonskog europskoj avanturi. "Dovoljno je pogledati na tablicu. Prošle sezone smo osvojili četiri boda, ove sezone sedam. Naučili smo neke stvari, izvukli pouke i ako bude prilike, a nadam se da hoće, naša će biti treća sreća", zaključio je Vargić.

Pročitajte više