Želite krenuti stopama Dwyanea Wadea, Carmela Anthonyja ili Johna Isnera? Ovo je konferencija za vas!

Foto: AFP

ŽELITE li i Vi trenirati i igrati u sustavu iz kojega su proizašli vrhunski sportaši kao što su Dwyane Wade, Carmelo Anthony, John Isner, Jenny Thompson i mnogi drugi?

Želite li i Vi dobiti mogućnosti besplatnog studiranja ili sufinanciranja studija zato jer ste dobri u sportu kojim se bavite?

Ako su vaši odgovori na gore navedena pitanja „DA” onda je “Konferencija o sportskim stipendijama za studij u SAD-u“ idealan događaj na kojem morate sudjelovati!

Cilj cjelodnevne konferencije iz područja sportskih stipendija za studij u SAD-u je približavanje cjelokupne tematike sportskih stipendija, edukativnog i sportskog sustava u SAD-u (organizacije, pravila, propisi...), kao i osobnog iskustva govornika, a sve s ciljem dobivanja što jasnije slike o mogućnostima studiranja, treniranja i općenitog razvoja studenta-sportaša. S obzirom na složenost tematike i povezanost različitih područja relevantnih za studiranje u SAD-u kroz sportsku stipendiju, sudjelovanje na konferenciji i dobivanje potrebnih informacija i znanja može biti od ključnog značaja u dobivanju prilike za studiranje u SAD-u kroz sportsku stipendiju.

Konferencija omogućuje sportašima i roditeljima stvaranje temelja za pravilan pristup cjelokupnom procesu, poštivanje svih pravila i propisa definiranih od strane institucija iz SAD-a, iskorištavanje svih prednosti koje se pružaju kako bi sportaš pronašao što adekvatniju i bolju školu i stipendiju.

Pravo sudjelovanja na konferenciji imaju sportaši i roditelji.

Mjesto i datum održavanja konferencije: Zagreb, 23. veljače 2013.

Rok za prijave: 15. veljače 2013.

Organizator: www.sportskestipendije.com

Program

08:30 – 09:00  Prijave sudionika

09:00 – 09:15  Pozdravna i uvodna riječ

09:15 – 12:00  Sportski i obrazovni sustav i institucije

12:00 – 13:00  Pauza

13:00 – 15:00  Proces pronalaska sportske stipendije i škole

15:00 – 16:00  Pitanja i odgovori

16:00 – 16:30  Završna riječ i najvažniji savjeti


Točna mjesto održavanja konferencije ovisi o broju prijavljenih sudionika i definirat će se naknadno o čemu će svi prijavljeni biti na vrijeme informirani.  Dostavljanje prijavnog obrasca se vrši putem e-maila na adresu info@sportskestipendije.com. Prijavni obrazac možete preuzeti  ovdje

Pročitajte više