Abramovič sprema 50 milijuna funti za Cesca Fabregasa

PRIJE nekoliko dana je londonski Chelsea još jednom dokazao koliko voli trošiti novce na pojačanja, pa su tako za ukupno 85 milijuna eura kupili nogometaša Liverpoola Fernanda Torresa i Benfice Davida Luiza.

Takve radnje tijekom siječanjskog prijelaznog roka su bile tim čudnije jer je zadnja fiskalna godina, koja se u Engleskoj obračunava od 1. srpnja jedne do 30. lipnja iduće godine, označila Chelseaju nešto veći minus od 80 milijuna eura.

No, vlasnik Roman Abramovič je bez problema iskeširao baš takvu količinu novca koliki je minus, a The Sun u utorak navodi da će se tijekom ljeta nastaviti takva potrošačka politika kluba.

Naime, Chelsea je spreman upustiti se u borbu s Barcelonom za 23-godišnjeg veznog igrača Arsenala Cesca Fabregasa. Španjolski reprezentativac je mnogo puta bio povezivan s povratkom u Kataloniju, no pitanje je hoće li cifra od 50 milijuna engleskih funti promijeniti njegov i stav njegovog menadžerskog tima. Toliko je trenutačno Chelsea spreman ponuditi na kraju aktualne sezone.

Pročitajte više