LIGE PETICE

Allegrija do svlačionice pratila policija. Navijači postrojili igrače Juventusa

Screenshot: Twitter

OČAJNE igre i rezultati Juventusa nastavljeni su i kod posljednjeplasirane Monze u sedmom kolu Serie A. Kod kluba koji je ljetos jedva prvi put ušao u prvu ligu, u kojoj je u prvih šest kola osvojio samo jedan bod, Juventus je izgubio 1:0. Gostima se igranje kod najgore momčadi lige činilo savršenim za povratak pobjedama, ali loše im je krenulo već u 40. minuti. Tada je zbog udaranja laktom isključen Angel Di Maria. 

Još gore dogodilo im se u 74. minuti. Tada je Christian Gytkjaer, koji je ušao u drugom dijelu, zabio za veliko slavlje Monze i novi potop Juventusa. Zadnji put pobijedio je još 31. kolovoza. Od tada je u prvenstvu remizirao dvije utakmice i izgubio jednu te izgubio oba meča skupine Lige prvaka. Talijanski novinari javljaju da su navijači Juventusa nakon sramote u Monzi pozvali igrače ispod tribine, gdje su ih vrijeđali i psovali zbog nove sramote.

Trener Massimiliano Allegri, kojeg mnogi smatraju najodgovornijim za stanje u momčadi i na bodovnom kontu u oba natjecanja, zbog suspenzije utakmicu nije gledao s klupe, nego iz lože stadiona u Monzi. Nakon utakmice je do svlačionica i momčadi koju je u njegovom odsustvu vodio pomoćnik Marco Landucci morao ići pod policijskom pratnjom. Sigurnosna procjena je bila da mu prijeti opasnost od navijača njegovog kluba. 

Pročitajte više