Amerikanac poludio na publiku na RG-u, komentator šokiran: Treba hrabrosti za ovo

Foto: Profimedia

AMERIČKI tenisač Taylor Fritz prošao je u treće kolo Roland Garrosa pobjedom 2:6, 6:4, 6:3, 6:4 protiv francuskog tenisača Arthura Rinderknecha.

Tijekom cijelog meča Fritz je ratovao s francuskom publikom koja mu je neumorno zviždala i provocirala ga. Fritzov odgovor? Pokazivao im je prstom da se ušutkaju. Gotovo neprestano... Posebno burno je proslavio pobjedu te je čak ostavio u nevjerici komentatora Eurosporta. "Za ovo treba hrabrosti", rekao je komentator na Fritzovu proslavu.

Tijekom uobičajenog intervjua na terenu nakon meča Fritz je zaradio još zvižduka, a Marion Bartoli, pobjednica Wimbledona 2013., morala je stalno prekidati svoje pokušaje da postavi pitanje u mikrofon.

Tada je Fritz ponovno rekao: "Shhhhh!" i stavio prst pred usta, dok je Bartoli bezuspješno pokušavala natjerati gledatelje da smanje razinu decibela. Čuli su se samo zvižduci, a Fritz je ironično govorio: "Volim vas, ljudi..."

Rat s francuskom publikom nastavio je i na društvenim mrežama jer je nakon meča objavio samo jedan smajlić: "Psssst!" Okršaj Fritza i Francuza nastavit će se sutra tijekom meča trećeg kola protiv Argentinca Francisca Cerundola. 

Pročitajte više