LUKA MODRIĆ

Ancelotti trolao Modrića dok je s terena odlazio s trofejem za igrača utakmice

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ postigao je gol za vodstvo Real Madrida u sinoćnjoj pobjedi 2:0 nad Athleticom iz Bilbaa te je službeno proglašen igračem utakmice. O njemu su u hvalospjevima pisali španjolski mediji, a javno ga je pohvalio i predsjednik Florentino Perez.

Ancelotti ga zadirkivao, Modrić se branio

Ipak, jedan je čovjek pronašao razlog za kritiku najboljeg hrvatskog nogometaša, makar u šali. Dok je Modrić s travnjaka odlazio s trofejem za igrača utakmice trener Carlo Ancelotti uz smijeh mu je dobacivao: "Promašio si dodavanje, promašio si dodavanje!"

"Tri u drugom poluvremenu i to je to", uzvratio mu je Modrić. "Izbacio si loptu u aut", nije se dao Ancelotti, ali sve u dobrom duhu, prije nego što je srdačno zagrlio hrvatskog kapetana i potapšao ga po leđima.

Prvi gol sezone

Modriću je ovo bio prvi gol sezone, ali i dalje dokazuje da je i s 36 godina vrhunski igrač, neprocjenjiv za igru Reala. Zato se sve glasnije priča o novom ugovoru, koji bi ga zadržao u Madridu i sljedeće sezone te mu omogućio da ostvari san i zaigra na potpuno renoviranom Bernabeuu.

"Imam dobar odnos s klubom i želim da se on nastavi, siguran sam da ćemo lako naći opciju koja zadovoljava obje strane. Ne trebaju nam ni dvije minute da se dogovorimo. Ne želim sada o tome razmišljati, poznato je što želim, nadam se da i klub tako razmišlja", prokomentirao je Modrić.

Pročitajte više