Ancelottija su pitali odlazi li Modrić. Ovako je odgovorio

Foto: EPA

ŠPANJOLSKI mediji iskoristili su konferenciju za medije kojom je Realov trener Carlo Ancelotti najavljivao sutrašnju utakmicu s Athleticom i za pitanje o situaciji Luke Modrića. Hrvatski veznjak koji za madridskog velikana igra od 2012. godine pod ugovorom je tek do kraja sezone, a još nije službeno iskomunicirano što za njega donosi kraj natjecateljske 2023./2024.

Marcin novinar Juan Ignacio Garcia-Ochoa u jučerašnjem tekstu o Modriću i njegovoj situaciji istaknuo je da Real ne želi svojoj ikoni reći da je stiglo vrijeme za rastanak, već strpljivo čeka trenutak u kojem će Modrić doći i najaviti svoj odlazak. "Real se ne usudi reći Modriću da ode jer bi ispalo da ga tjera pa čeka da vrijeme prođe te da Modrić sam kaže da ide jer nije dobio novi ugovor. Plan je jasan, iako se mnogima čini da je ta odluka pogrešna", navodilo se u tekstu.

Ancelotti: Toni Kroos ostaje, a Modrić odlazi? Ne znam

Što će biti s Modrićem upitan je i Ancelotti.

"Modrićeva budućnost? Svi osim nas pričaju o tome. Luka je usredotočen na ovu sezonu, a nakon nje ćemo odlučiti kakva je njegova budućnost i kakva je budućnost kluba. Tada ćemo za to imati vremena. Mislim da nikoga ne zanima da se o njegovoj budućnosti sada priča", rekao je Ancelotti pa dodao:

"Toni Kroos ostaje, a Modrić odlazi? Ne znam. Ono što ja vidim je da su spremni za igru. Obojica razmišljaju o preostalim utakmicama, a ne onom što budućnost donosi."

Pročitajte više