Aston Villa jedva uzela bod protiv fenjeraša Wolverhamptona


   
NOGOMETAŠI Aston Ville napravili su prilični korak unatrag od svog cilja, a to je četvrto mjesto na ljestvici engleskog Premiershipa, koje vodi u Ligu prvaka.

U Birminghamu je Aston Villa, u ogledu 31. kola, odigrala samo 2:2 protiv Wolverhamptona, momčadi iz donjeg doma ljestvice. Čak je dugo vremena izgledalo da će Wolverhampton uzeti sva tri boda, no u svemu se ispriječio John Carew koji je osam minuta prije kraja spasio barem bod domaćinu.

Aston Villa je bila bolja momčad u ogledu, pogotovo nakon 38. minute kada je Milner zabio autogol za vodstvo gostiju 2:1. No, u skoro sat vremena Villa je uspjela postići samo jedan pogodak, makar je više puta bila u dobroj poziciji za slavlje.

Šeprtljavo i naivno je Aston Villa primila oba pogotka, ali su i oba svoja postigli iz sumnjivih situacija, u kojima je prijetilo zaleđe. Posebno se to odnosi na uvodni pogodak u ogledu. I tada je strijelac bio John Carew, koji je tako došao do brojke od šest pogodaka ove sezone u Premiershipu.

Premiership, 31. kolo:

Aston Villa -  Wolverhampton 2:2 (Carew 16, 82 / Craddock 23, Milner 38-ag)

Kasnije:

Everton - Bolton

Portsmouth - Hull City

Stoke City - Tottenham

Sunderland - Birmingham

Wigan - Burnley

Arsenal - West Ham

Redoslijed: 1. Manchester United 66 (-1), 2. Chelsea 64 (-2), 3. Arsenal 64 (-1), 4. Tottenham 52 (-2), 5. Liverpool 51 (-1)..., 7. Aston Villa 50 (-1)..., 15. Wolverhampton 28...

Pročitajte više