Aston Villa nastavila čudesni niz. Borba za ostanak u Premier ligi sve dramatičnija

Foto: EPA

ODIGRANE su prve tri utakmice 33. kola Premier lige. Ovo su rezultati.

Wolvesi do važne pobjede

U najranijem susretu Wolverhampton je na domaćem terenu došao do važnih bodova u borbi za ostanak pobijedivši Crystal Palace 2:0. Poveli su Wolvesi već u trećoj minuti autogolom Joachima Andersena, dok je pobjedu potvrdio Ruben Neves iz penala u 94. minuti. Tom su se pobjedom Wolvesi bodovno izjednačili s Crystal Palaceom, koji je trenutno na 12. mjestu, jednom iznad današnjeg protivnika. Oba kluba od zone ispadanja bježe devet bodova.

Aston Villa nastavila fantastičan niz

Aston Villa nastavila je fantastičan niz i svladala Fulham 1:0. Jedini pogodak postigao je Tyrone Mings u 21. minuti. Momčad Unaija Emeryja tako je već 10 kola bez poraza. Ostvarila je osam pobjeda i dva remija te je u spomenutom periodu najbolja momčad Premier lige, s bodom više od Manchester Cityja.

Villa se trenutno nalazi na petom mjestu Premier lige te se nada senzacionalnom plasmanu u Ligu prvaka. Ipak, Newcastle i Manchester United imaju po pet bodova više s dvije, odnosno tri odigrane utakmice manje.

Leeds i Leicester remizirali u direktnom dvoboju za ostanak

U direktnom ogledu u borbi za ostanak remizirali su Leeds i Leicester. Iako je Leeds vodio tijekom većeg dijela susreta zahvaljujući golu Luisa Sinisterra iz 20. minute, Jamie Vardy donio je bod gostima u 80. minuti.

I jedni i drugi trenutno su izvan zone ispadanja. Leeds je 16. s 30 bodova, dok je Leicester 17. s bodom manje. Ipak, Everton s 28 i Nottingham Forest s 27 bodova su im jako blizu te sve upućuje na dramatičnu borbu za ostanak sve do samog kraja prvenstva.

 

Pročitajte više