LIGA PRVAKA

Atalantin trener: Danas mi ne znamo što bismo. Ne tražimo puno

Foto: EPA

ATALANTA je jedna od najljepših nogometnih priča ove sezone, ušla je u četvrtfinale Lige prvaka i zabila osam golova Valenciji u dvije utakmice na krilima fenomenalnog Slovenca Josipa Iličića.

Klub ispisuje povijesnu priču, no nažalost, sve kvari koronavirus koji je žestoko pogodio Italiju koja s tim virusom ima najvećih problema u Europi pa je tako cijela zemlja u karanteni.

Zbog toga su nogometaši, stožer i vodstvo Atalante žurno putovali iz Valencije nazad za Italiju. Nisu smjeli ni prespavati u Španjolskoj zbog mjera sigurnosti i zabrane letova između ove dvije zemlje.

"Bio sam iscrpljen", započeo je za Corriere dello Sport trener Atalante Gian Piero Gasperini:

"Stigli smo oko 3:30 ujutro i odmah sam shvatio... Bio je to jedan svijet prije tri, četiri dana, drugi svijet bio je u ponedjeljak, treći je danas. Danas mi ne znamo što bismo, htjeli bismo trenirati. Ne tražimo puno. Nije lako, prilagodit ćemo se", sipao je zabrinuti Gasp pa dodao:

"Nemam pojma što nas čeka u budućnosti. Samo neizvjesnosti. Hoće li ići dalje, hoćemo li opet igrati? Znamo samo da smo prošli u sljedeću fazu Lige prvaka i da nam ide dobro u prvenstvu."

Serie A, ukoliko sve bude u redu, nastavlja s igrama početkom travnja.

VIDEO: Igrači Valencije uoči puta u Italiju na utakmicu s Atalantom

 

Pročitajte više