ATLETICO TRLJA RUKE Halilović i društvo zaustavili Barcu

Foto: Getty Images

BARCELONA je večeras na Kanarskim otocima s 1:1 nenadano remizirala s Las Palmasom u okviru 26. kola španjolskog prvenstva.
 
U jesenskom dijelu sezone s 3:0 pobijedila ga je pred praznim tribinama Camp Noua zbog svojevremenog referenduma za odcjepljivanje Katalonije od Španjolske. 
 
Katalonci su večeras poveli u 21. minuti pogotkom Lionela Messija. Barcelonin kreativac gol je postigao iz slobodnog udarca.
 
Unatoč podređenoj poziciji, Las Palmas je izjednačio golom Jonathana Callerija s jedanaest metara. Pogotku iz najstrože kazne prethodilo je igranje ruke Lucasa Dignea u Barceloninom šesnaestercu. 
 

 
Premda je nakon primljena pogotka zaigrala još ofenzivnije, Barcelona je neočekivano remizirala uoči nedjeljnog ligaškog ogleda s trenutačno drugoplasiranim Atletico Madridom koji zaostaje pet bodova za liderskom pozicijom. U slučaju pobjede na Camp Nouu, Atletico Madrid primakao bi se vodećoj Barceloni na samo dva boda zaostatka.
 
Zamijenivši Paulinha, Ivan Rakitić u igru je uveden u 63. minuti susreta. Večeras je ubilježio 200. službeni nastup za katalonski klub. Alen Halilović je, pak, za Las Palmas odigrao cijeli meč. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više