Balaban: Anderlecht nema šanse, Dinamo će slaviti 2:0

BOŠKO BALABAN prije otprilike pola godine potjeran je iz Dinama. Klub mu je obznanio da više ne računa na njega, no Bole top se nije dao smesti. Uslijedili su dugotrajni pregovori i na kraju je Balaban iz Maksimira otišao sa 600 tisuća eura odštete u džepu. Na kraju se skrasio u grčkom Panioniosu, no i dalje pozorno prati sve što se događa s Dinamom.

"Dinamo je tehnički vrlo dobra i uravnotežena momčad. U napadu imaju odlične igrače, poput Moralesa i Sammira, ali najveća prijetnja je Mario Mandžukić koji je reprezentativac i lako zabija. U obrani, je Robert Kovač, nekadašnji igrač Juventusa i Leandro Cufre, bivši reprezentativac Argentine. Tomislav Butina ima 35, ali je odličan vratar", ispričao je Balaban za belgijske medije.

Balaban koji je nekad branio boje Club Bruggea ne dvoji tko će slaviti u četvrtak.

"Dinamo će sigurno pobijediti Anderlecht. Prognoziram 2:0. Prolazak skupine je za Dinamo vrlo realna mogućnost. Temišvar ne poznajem tako dobro, a Ajax nije impresivan", zaključio je Balaban.

Utakmicu je prokomentirao i Olivier Deschacht, kapetan Anderlechta.

"Dinamo je sjajna momčad i u Zagrebu nas sigurno očekuje vruća atmosfera. Budemo li igrali kao protiv Lyona ili St. Truidena, ne gine nam poraz. Moramo naučiti iz naših grešaka i protiv Dinama odigrati hrabro. Remi mi se čini kao dobar rezultat", kaže Deschacht.

Pročitajte više