Balić odlazi: Otac potvrdio da su u završnim pregovorima s Udineseom

Foto: hajduk.hr

ANDRIJA BALIĆ prema riječima njegovog oca Ivice na korak je od prelaska u Udinese, nakon jučerašnje službene ponude kluba s Friulija, koji Hajduku nudi 3 milijuna eura fiksne odštete, 500 tisuća kroz bonuse, dok bi mladi talent potpisom ugovora na četiri i pol godine imao plaću od 20 tisuća eura tjedno. 

Bitno je naglasiti da poput ostalih Hajdukovih igrača, Balić ugovorom ima zajamčeni postotak od odštetete, on konkretno 10 posto, pa bi Hajduku pripalo 2.7 milijuna eura za najvećeg talenta koji je u prošlih nekoliko godina izašao iz klupske omladinske škole.
 
S obzirom da je Betis, poput ranije Atletica, demantirao pregovore s Hajdukom oko dovođenja Balića, Udinese ostaje jedini ozbiljan i konkretan ponuđač u ovom prijelaznom roku.
 
Hajduk sutra putuje na pripreme, ali situacija se razvija tako da će Balić umjesto na tursku rivijeru, vjerojatno u sjevernu Italiju:
 
"S Udineseom pregovaramo zadnje detalje. Ne, još ne idemo na put, čekamo da se sve dovrši. Drago mi je, jer to je klub koji voli mlade igrače, najbitnije mi je da Andrija napreduje, a tamo je i Zadranin Perica." izjavio je Ivica Balić za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte više