Bandić: Svetice će biti Wembley za godinu dana!

Foto: Pixsell / D. Puklavec 

MILAN BANDIĆ danas se na sjednici Skupštine Grada Zagreba branio od zastupničkih napada zbog kampa Svetice koji je preuzeo i devastirao Hrvatski nogometni savez.

SDP-ov zastupnik Dominik Etlinger osvrnuo se na projekt gradnje nogometnog kampa Svetice te istaknuo da je prostor u raspadnutom stanju i da se radi o još jednoj zagrebačkoj sramoti obzirom da je "u centru grada 90.000 četvornih metara potpuno zapušteno, uništeno i propalo".

Predložio je da se, obzirom da radovi nisu počeli ni devet mjeseci nakon ishođenja dozvole, raskine ugovor te sudskim putem natjera HNS da vrati prostor u prethodno stanje.

Bandić mu je odgovorio da se ugovor poštuje i da će se sve ispoštovati. 

"Ovo je samo produžetak močvare koju vi i vaša stranka inaugurirate", odgovorio je SDP-ovom zastupniku, ustvrdivši da će za godinu dana sve izgledati kao Wembley stadion.

Etlinger je potom podsjetio na gradonačelnikove riječi da će, kada se u ožujku otvori bazen na Sveticama, početi radovi i da će do kraja godine sve biti gotovo.

"Sve vaše priče što će biti za godinu dana možete objesiti mačku za rep", poručio je, upitavši ponovno gradonačelnika hoće li raskinuti ugovor s HNS-om obzirom da se ne drže ugovora.

Bandić: Uhvatili ste se toga kao pijan plota, neka kasne, samo neka realiziraju

"Sada ste se ko' pijan plota uhvatili toga što kasne godinu dana. Neka kasne i dvije, ali neka ga realiziraju. To je projekt kojem vjerujem i bit će na korist sportašima. Ako smo čekali četiri godine da dovršite bazen na Sveticama, onda se strpite dvije godine da dovršimo kamp HNS-a", poručio mu je Bandić.

Pročitajte više