LIGE PETICE

Barca ga platila 135 milijuna eura, a on izaziva sukobe i ljuti klupske zvijezde

Foto: EPA

NIZ LOŠIH rezultata Barcelonine momčadi doveo je do smjene trenera pa je Ronalda Koemana na mjestu stratega momčadi zamijenila klupska legenda Xavi Hernandez. To ne znači da su svi problemi u timu riješeni, a kao jednog od istaknutijih španjolski mediji navode Philippea Coutinha.

Brazilac se na prošloj Barceloninoj utakmici, tada još pod vodstvom privremenog trenerskog rješenja Sergija, odbio zagrijavati, a onda i ući u igru. Navodilo se to u izvještajima s utakmice protiv Celta Viga (3:3), a sada se tvrdi da je do kulminacije problema stiglo nakon samog susreta u kojem je Barca ispustila tri gola prednosti.

Slijedi li prodaja?

Španjolski mediji tvrde da je poslije ogleda došlo do sukoba u svlačionici jer je jedan od iskusnijih Barcinih igrača pristupio Coutinho i spočitnuo mu ponašanje. Navodno ne prvi put.

Coutinho je u Barcelonu stigao u siječnju 2018. iz Liverpoola u transferu vrijednom 135 milijuna eura, no nikad nije dokazao da je to bio dobar potez katalonskog kluba. Sezonu 2019./20. proveo je i na posudbi u Bayernu s kojim je osvojio trostruku krunu, a prema tvrdnji Laie Tudel, novinarke TV kanala Esport3, svojim je ponašanjem sad možda isprovocirao i novi odlazak. U pitanju bi trebala biti prodaja.

Pročitajte više