Barcelona

Barcelona kreće po igrača kojeg Guardiola obožava

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARCELONA u sljedećem prijelaznom roku želi dovesti Lautara Martineza i Neymara, ali u katalonskom klubu nisu optimistični da će to uspjeti. 

Inter i PSG još uvijek odolijevaju ponudama Barcelone pa je španjolski prvak odlučio pronaći opciju B. Španjolski i njemački mediji tvrde da bi se Barcelona mogla okrenuti Kingsleyju Comanu, ofenzivcu Bayerna.

Coman je jeftiniji i od Martineza i od Neymara te bi ga Barcelona mogla dobiti za 60-ak milijuna eura. Sa samo 23 godine francuski reprezentativac ima dva naslova prvaka s PSG-om, osvojeno talijansko prvenstvo s Juventusom te četiri naslova njemačkog prvaka s Bayernom u kojem je od 2015. godine. Ukupno je osvojio čak 17 trofeja.

Coman je jedan od omiljenih igrača Pepa Guardiole, slavnog trenera s kojim je surađivao u Bayernu. Karijeru su mu usporile ozljede, doživio ih je čak 22 i gotovo da nema ozljede koju nije imao u prethodnih pet godina. 

"Imao sam dosad dvije operacije i teško bih proživio treću. Propustio sam Svjetsko prvenstvo na kojem sam sanjao zaigrati i sve me to frustriralo. Francuska je na kraju postala svjetski prvak bez mene, ali imam volje vratiti se u najbolju formu i u reprezentaciju. No ako se ponovi neka teška ozljeda, to bi bilo previše", rekao je nedavno Coman koji je zbog ozljeda ukupno pauzirao više od godinu dana.

Pročitajte više