TRANSFERI

Iz Barce je otišao u City, a sad se želi vratiti. Englezi traže 20 milijuna eura

Foto: EPA

BARCELONA je Manchester Cityju ponudila 8 milijuna eura za Erica Garciju, talentiranog 19-godišnjeg španjolskog stopera. Garcia je dijete Barce i prije tri godine otišao je k Pepu Guardioli u City, no sad se želi vratiti u Kataloniju.

Novi Pique?

U Barceloni vjeruju da Garcia može krenuti stopama Gerarda Piquea koji je na sličan način preko Manchester Uniteda postao jedan od najboljih transfera u povijesti kluba.

Pique je također kao klinac otišao u United gdje je bio premlad da se izbori za mjesto pored Vidića i Ferdinanda pa se nakon četiri godine za 5 milijuna eura vratio na Camp Nou i postao klupska ikona.

City bi ga vjerojatno pustio za 20 milijuna. Barca je poslala duplo manje

Barcelona je Cityju za Garciju uz 8 milijuna eura ponudila još dva milijuna bonusa. Garcia je ušao u zadnju godinu ugovora i želi otići pa City ne može postavljati prevelike uvjete želi li nešto zaraditi na njemu. Vjeruje se da bi rado prihvatili 20 milijuna eura za tinejdžera, ali Barca ih zasad testira s dvostruko manjom ponudom.

Garcia je prošle sezone odigrao 20 utakmica za City, a prije tri dana debitirao je za španjolsku reprezentaciju u susretu Lige nacija protiv Ukrajine. Ušao je umjesto Sergija Ramosa u 61. minuti, kad su Španjolci već vodili 4:0.

Pročitajte više