Bayern bez Lucija, Toure i Hleb spremni

MOMČAD Bayerna definitivno neće moći računati na svog brazilskog stupa obrane Lucija na gostovanju kod Barcelone u srijedu, u prvoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka.

Lucio je prošlog vikenda, na gostovanju svog kluba kod Wolfsburga u Bundesligi, zadobio ozljedu zadnje lože. Zbog ozljede je 30-godišnji srednji branič morao napustiti igru u 67. minuti utakmice, a Bayern je pretrpio težak poraz 5:1 u tom susretu.

Vijest o Lucijevom definitivnom izostanku šokirala je njegovog suigrača u obrani Philippa Lahma.

"Njegov izostanak je težak udarac za nas. On je kapetan brazilske reprezentacije i obrambena klasa koja bi se znala nositi s Barceloninim napadačima. Ipak, imamo mi još kvalitetnih obrambenih igrača, nadam se da ćemo moći nadoknaditi izostanak Lucija", kaže Lahm.

S druge strane, vezni igrači Barcelone Yaya Toure i Aleksandr Hleb oporavili su se od manjih ozljeda mišića koje su zadobili u subotnjoj prvenstvanoj pobjedi protiv Valadolida 1:0. Toure će vjerojatno zaigrati za Barcelonu od početka utakmice protiv Bayerna, a može se i očekivati da će njegov posebni zadatak biti motriti na Bayernovog najboljeg igrača, francuskog reprezentativca Francka Riberyja.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više