Beckham će nabacivati Kaliniću? Gazda Ali Sayed želi da klub postane "Beckburn"

TRENERA Blackburna Sama Allardycea zaintrigirala je mogućnost da 35-godišnja nogometna i marketinška ikona karijeru okonča u Engleskoj, ali ne u Manchesteru gdje se proslavio, nego kod Unitedovih rivala, Roversa.

Ahsan Ali Syed, koji će gotovo sigurno postati novi vlasnik Blackburna, javno je obećao kako će Big Samu dati 100 milijuna funti za pojačanja ukoliko mu uspije preuzimanje kluba u kojem igra Nikola Kalinić, a otkrio je kako bi mu posebno drago bilo da za njegovu novu igračku zaigra njemu najdraži igrač - David Beckham.

Međutim, Allardyce nije siguran bi li Becks htio igrati za ijedan drugi engleski klub osim Uniteda, koji je napustio 2003.:

"Gospodin Sayed je rekao kako bi novac volio potrošiti za mlade igrače, a onda je dodao kako bi želio dovesti i Beckhama koji očigledno nije u cvijetu mladosti i bio bi PR pojačanje kako bi privukli dodatnu pažnju.

Za mene je ipak bitnije je li David u njegovim godinama (35) još uvijek dovoljno dobar za igranje u Premiershipu i ja vjerujem da je. Drugi bitan preduvjet je želi li se on vratiti u engleski nogomet preko Blackburna."

Pročitajte više