Belgijski Oostende objavio da Palaversa dolazi, a onda sve izbrisao

Foto: Hajduk.hr

NEVJEROJATNO. Belgijski Oostende je na svom službenom Facebooku objavio fotografiju Ante Palaverse, vijest da igrač Cityja na posudbi u Hajduku dolazi u klub, Paleversinu izjavu, a zatim i izjavu sportskog direktora belgijskog kluba Guya Ghysela, a onda je sve izbrisao.

> Palaversa napustio Hajduk i otišao u novi klub: "Ovo je prava odluka"

Što se dogodilo? Belgijanci su požurili, Palaversa je i dalje igrač na posudbi u Hajduku, te će tako biti sve dok Manchester City ne plati cijeli bonus. Za sada to nisu napravili, a Englezi ga ne mogu dati Oostendeu dok je pod ugovorom s Hajdukom.

Jasno, to ne znači da se neće riješiti prelazak Palaverse u belgijski klub, no iz Cityja su upozorili Oostende da maknu objavu dok sve ne riješe s Hajdukom.

Paleversa je igrač Manchester Cityja koji ga je kupio od Hajduka u siječnju prošle godine, ali je do kraja sezone ostao igrati na Poljudu. Siniša Oreščanin ga nije poveo na pripreme u Sloveniju, što je bio jasan znak da će napustiti Bile.

"Uvjeren sam da je ovaj korak prava odluka. Sada želim da se sve što prije službeno realizira, da se priključim momčadi i upoznam sve. Ljetne pripreme su za to idealne", rekao je Palaversa za službenu stranicu kluba koji je prošlu sezonu završio na 14. mjestu regularnog dijela sezone.

Na službenoj web stranici Oostendea stajalo je da bi do službenog potpisa trebalo doći sutra, ali onda je došlo do zaokreta.

Pročitajte više