Bijeli s igračem manje iščupali bod Zagrebu, Maleš ljutit: Ne mogu vjerovati da se ovako sudi Hajduku

ZAGREB i Hajduk remizirali su rezultatom 2:2 u posljednjoj utakmici 29. kola 1. HNL. Hajduk je u dva navrata vodio golovima Brkljače i Čopa, a Zagrebu je vrijedan bod u borbi za opstanak donio dvostruki strijelac Ivan Krstanović, koji je tako sa 18 ovosezonskih golova potvrdio naslov najboljeg strijelca lige.

Krstanović potvrdio naslov prvog strijelca lige

Nespretnost Buljata donijela vrijedan bod Zagrebašima

Miše ipak zadovoljan remijem, Pavlović smatra da je Zagreb morao dobiti

"Vidio sam mali pomak u odnosu na prošle utakmice, ali daleko je to od onoga što Hajduk mora pokazivati. Nevjerojatno je kako naivne golove primamo, ovim igračima to se ne bi smjelo događati. Ipak, moram biti zadovoljan. Dvaput smo vodili, ali ostali smo s igračem manje cijelo poluvrijeme", rekao je Miše nakon utakmice.

"U nekoj drugoj situaciji bio bih zadovoljan igrom i rezultatom, ali smatram da smo morali do tri boda večeras. Ovako moramo dobiti Dragovoljac u zadnjem kolu, ukoliko mislimo ostati u ligi", dodao je Pavlović.

I dok treneri nisu apostrofirali suđenje u Kranjčevićevoj napravio je to predsjednik Hajduka Mate Maleš izjavivši nakon utakmice: "Ovo je krađa! Ne mogu vjerovati da se ovako sudi Hajduku

Pročitajte više