Bilić: Engleska je moj drugi dom, ali ugovor s Hrvatskom odradit ću do kraja

SLAVEN BILIĆ vjeruje da će Englezima biti jako teško igrati protiv Hrvatske na Maksimiru, posebno jer će im nedostajati jedan od najboljih igrača. Steven Gerrard je kapetan Liverpoola i glavni pokretač momčadi s Merseysidea čiji je učinak na sredini terena nezamjenjiv pa će njegov izostanak biti velik udarac za Tri lava.

"Gubitak Gerrarda je ogroman udarac za Engleze. On je jako važan igrač, a iako će Engleska biti jaka i bez njega, ipak će im uvelike nedostajati", rekao je Bilić u razgovoru s engleskim novinarima, prenosi Setanta Sports.

Hrvatski izbornik još je jednom morao odgovarati i na pitanje hoće li preuzeti klupu West Hama, iako je potpisao novi reprezentativni ugovor kojim je predviđeno da vodi Kockaste i u kvalifikacijskom ciklusu za svjetsko prvenstvo. Bilić je još jednom ponovio kako bi u svakom slučaju volio raditi u Engleskoj, ali za to još nije vrijeme.

"Engleska je moj drugi dom i nikad nisam krio da želim ovdje raditi u budućnosti, ali potpisao sam ugovor s hrvatskom reprezentacijom na još dvije godine i namjeravam ga ispuniti", odlučan je Bilić.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više