Bilić najavio još jedan dvoboj s Kloppom: Premda je bolestan, vratit će se jer je rođeni vođa

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVEN BILIĆ je ove sezone uspio u nečemu što je malo kojem treneru u povijesti engleskog nogometa pošlo za rukom – u tri utakmice s velikim Liverpoolom niti jednom nije primio gol, a dva je puta slavio, oba puta u ligaškim utakmicama.
 
U utorak od 20:45 na Upton Parku West Ham i Liverpool igrat će ponovljenu utakmicu četvrte runde FA kupa, jer je prvi dvoboj na Anfieldu završio bez golova.
 
Jürgen Klopp, njemački genij na klupi Redsa, upitan je za sutrašnji nastup. Naime, Klopp zbog upale slijepog crijeva nije sjedio na klupi u subotnjem remiju 2:2 protiv Sunderlanda, no Bilić vjeruje da će Nijemac biti u utorak na čelu svoje momčadi.
 
''Uvjeren sam da će Klopp voditi Liverpool u utorak, ali ne zbog pritiska, kako neku kažu. Vratit će se jer je to jače od njega, jer je vođa. Voli raditi i za njega je to prirodno'', rekao je Bilić, koji nikad nije krio poštovanje prema njemačkom stručnjaku.
 
Kao najveća prijetnja Čekićarima nameće se Daniel Sturridge koji je protiv Sunderlanda bio na klupi.
 
"Spremni smo na bilo koga tko dođe. Sat vremena prije utakmice znat ćemo njihov sastav i bez brige, dobro ćemo se pripremiti za bilo koga. Ako neće biti Sturridge, onda će biti Benteke. Kako god okreneš, opasnost je tu. Imaju zaista sjajnih napadača'', kazao je Bilić, pa je zaključio:
 
"Liverpool je veliki klub i imaju uspona i padova ove sezone. Morat ćemo ih zatvoriti i uzeti im prostor. Kad bude lopta u našem posjedu, morat ćemo biti hrabri i izravni, a to smo već pokazali ove sezone protiv njih.''
 

Pročitajte više