BILIĆ PONOVNO NA RUBU OTKAZA Bivši trener Reala spreman je naslijediti Hrvata

Foto: Getty Images / Guliver Image

SLAVEN BILIĆ krenuo je u novu sezonu Premier lige s dva poraza, od Manchester Uniteda i Southamptona. Hrvatski trener ponovno je, kao i prošle sezone, na rubu otkaza jer vlasnici Hammersa David Gold i David Sullivan nisu zadovoljni startom u engleskom prvenstvu.

West Ham sutra igra protiv četvrtoligaša Cheltenhama u Liga kupu, a Bilić ne smije ni pomisliti na poraz jer mu je u tom slučaju spremna zamjena, tvrde engleski mediji. 

Iako su u londonski klub ovog ljeta stigli Pablo Zabaleta, Joe Hart, Marko Arnautović i Chicharito Hernandez, momčad ne igra dobro i još čeka na prvu službenu pobjedu u sezoni. Ako dobri rezultati ne stignu u dogledno vrijeme, Bilića gotovo sigurno čeka otkaz, a na njegovo mjesto mogao bi doći Rafael Benitez.

Upravo Španjolac s Newcastleom dočekuje West Ham u sljedećem kolu Premier lige, ali je nezadovoljan ulaganjem vlasnika u momčad te je, kako tvrde na Otoku, spreman napustiti St. James Park i naslijediti hrvatskog stratega na klupi.

Bivši trener Liverpoola, Intera i Reala bio je velika želja Golda i Sullivana prije dolaska Bilića, ali do suradnje nije došlo pa je nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije dobio priliku i stigao do treće sezone koja bi mu mogla biti i posljednja u klubu čiji je dres kao igrač nosio u sezoni 1996/97. 

 

 

Pročitajte više