Bilić sprema spektakularni transfer najvećeg golgeterskog hita Premier League!

Foto: Getty Images/Guliver Image

NEDOSTATAK vrhunskog strijelca, menadžer West Hama planira riješiti dovođenjem napadača koji je zaludio Englesku, ali i cijeli nogometni svijet.

Jamie Vardy! To je meta West Hama, koji dobar plasman (7. mjesto) ove sezone želi poboljšati iduće, jer gazda Sullivan poručio je Biliću da očekuje borbu za naslov, a Hammersima na putu do tog cilja prije svega nedostaje čovjek od "20 i kusur" golova po sezoni.
 
Vardy je za senzacionalne prvake Leicester u netom završenoj zabio 24, od toga jedan i Hammersima u šokantnoj utakmici koja je završila 2:2 nakon što je isključen, a namjestio još 8 iznimno vrijednih zgoditaka u prvenstvu, među kojima je i onaj za pobjedu Leicestera kod West Hama na početku prvenstva.
 
S obzirom da je suvlasnicima West Hama pothvat Lisica najveće nadahnuće, logično je zašto upravo u njihovo dvorište gledaju tražeći pojačanja za sljedeću sezonu.

2016/17 iznimno je bitna, jer nakon debakla velikana ove sezone, te posljedičnog uzleta malih klubova, među kojima su uz naravno Leicester, najviše profitirali Southampton i West Ham, od ljeta i dalje slijedi novo "miješanje karata" u borbi za nogometnu prevlast u Engleskoj.
 
Kako bi tu bitku dočekali na što boljim pozicijama, u West Hamu se spremaju potrošiti sukladno željama, a na prvom mjestu im se nalazi Jamie Vardy, pišu engleski mediji. On bi dakako bio skup, ali Hammersi kako smo istaknuli, planiraju veliki iskorak prema engleskom vrhu, a veći budžet za pojačanja omogućava im i selidba na Olimpijski stadion, odnosno prihodi od ulaznica, jer na Upton Parku kapacitet je bio 35, a na novom stadionu 60 tisuća mjesta.

Klasni i efikasni napadač ključno je pojačanje Bilićeve momčadi kako bi kapitalizirala na svemu što im se dogodine nudi i ostvarila ono što se od nje očekuje, jer ove sezone najefikasniji igrač Hammersa bio je ofenzivni veznjak Dimitri Payet s 12 golova, dok je od brojnih napadača na Bilićevom raspolaganju, najviše zabio Andy Carroll, ali samo 9 golova nikako nije ono što se traži od momčadi koja dogodine želi izboriti Ligu prvaka. 
 
Vardy je najnoviji napadač koji se povezuje uz West Ham, a prije njega pisalo se o Christianu Bentekeu i Zlatanu Ibrahimoviću. 

Pročitajte više