Rudeš za sportskog direktora imenovao svog aktivnog igrača

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

RUDEŠ je povukao još jedan potez koji uvelike odgovara klubu koji sam sebe opisuje kao "totalno drukčiji od drugih". Na mjesto sportskog direktora kluba imenovali su 31-godišnjeg Luku Pavkovića. Iako novom ulogom to prestaje biti, radi se o aktivnom igraču kluba koji je prije dva dana bio na klupi na utakmici protiv Istre, a ove sezone upisao je osam nastupa u SuperSport HNL-u. Stoper je bio strijelac pogotka u osmini finala Kupa prošlog listopada, kada je Rudeš izbacio Slaven pobjedom 3:1.

Pavković je u dresu Rudeša proveo dvije i pol sezone, a za klub sa zapada Zagreba upisao je 40 nastupa i postigao dva pogotka. Većinu utakmica u karijeri je odigrao za Kustošiju, za koju je upisao 93 nastupa, a većinu karijere proveo je u drugom rangu hrvatskog nogometa, gdje je upisao 133 nastupa. Još je igrao za HAŠK, Bistru i njemačkog niželigaša VfB Speldorf.

Rudeš: Uprava je dobila adekvatno pojačanje

Rudeš je odluku objavio na društvenim mrežama, a objavu prenosimo u cijelosti: "Obzirom na odluku da se nakon relegacije promptno vrate u Hrvatsku nogometnu ligu, uprava NK Rudeša dobila je adekvatno pojačanje. Ulogu sportskog direktora preuzeti će dojučerašnji nogometaš momčadi sa zapada metropole, diplomirani kineziolog i vlasnik UEFA licence - Luka Pavković.

Obrambeni igrač upoznat je s filozofijom, te igračkim i operativnim članovima kluba, 31- godišnjak spreman je odmah se "uhvatiti u koštac" s kadroviranjem i ostalim aktivnostima za ispunjenje cilja - odnosno ekspresne promocije među domaću nogometnu elitu.

- Tu sam praktički kao doma, a promjena uloge u kojoj ću davati sve od sebe za boljitak kluba, bila je neočekivano lagana. Nadam se napraviti dobre stvari cijelom kolektivu Rudeša. Cilj je pronaći pravi "miks" mladosti i iskustva, te se odmah vratiti u HNL, gdje nam je mjesto. Pokušati iduće sezone to ostvariti "mirnom plovidbom" - rekao je novi sportski direktor NK Rudeša."

 

Pročitajte više