GNK DINAMO

Bjelica na pitanje o Petkoviću: To je slatka briga

Foto: Screenshot

DINAMOV najbolji napadač Bruno Petković protiv Rijeke je ušao u 62. minuti i u pola sata namjestio dva gola u pobjedi 4:0.

Ponovno je pokazao klasu i nakon te utakmice trener Nenad Bjelica rekao je novinarima kako ostavljanje Petkovića na klupi nije bila odgojna mjera, nego da igrače bira po tome tko je najviše motiviran, gladan igre i najenergičniji.

Očekuje se da Petković sutra protiv Hajduka na Poljudu zaigra u prvih 11, a uoči puta u Split Bjelici su novinari sugerirali kako ima luksuz i slatke brige ostaviti reprezentativnog napadača na klupi i svejedno razbiti rivala u direktnom ogledu.

"Imam slatke brige zato što su samo Marin i Perić ozlijeđeni. I ova dva mlada, Gvardiol i Šutalo, su s mladom momčadi. Svi ostali su na raspolaganju i to su moje slatke brige i dobra forma svih igrača pa tako i Petkovića", odgovorio je Dinamov trener.

Podsjetimo, nakon Rijeke Bjelica je na pitanje jesu li neki igrači po kazni sjedili na klupi rekao:

"Nisu to bile odgojne mjere, zašto bi bile? Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača od kojih svaki može pomoći ekipi. Ja gledam tko je motiviran, tko je gladan igre i tko ima najbolju energiju. Poštujemo sve igrače, a oni prihvaćaju odluke koje donosimo. Moro nije igrao prošlu utakmicu, a danas je bio odličan. Petković je ušao i napravio puno toga dobrog, Gojak je također bio dobar, svi su oni važni za Dinamo."

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više