hnl

Bjelica: Nisam presretan suđenjem. Preslabi smo da na to utječemo

Foto: Pixell/ Davor Javorovic

OSIJEK je na domaćem terenu u zadnjoj utakmici 27. kola HNL-a s Goricom remizirao 0:0. Tako je propustio preuzeti prvo mjesto na tablici, baš poput Rijeke koja je ranije izgubila od Dragovoljca. Momčad Nenada Bjelice tek se bodovno izjednačila s prvoplasiranim Dinamom, koji ima utakmicu manje.

''Naše slabije prvo poluvrijeme. Bili smo prespori u duelima, srijeda i Kup utakmica s Rijekom je ostavila traga. Dali smo Gorici previše prostora, ali smo imali i dvije šanse. Jednu Miereza, jednu Lovrića nakon dobrog presinga. S druge strane dali smo Gorici malo previše. Drugo poluvrijeme je potpuno pripalo nama, nisu nam prešli centar. Zaslužili smo pobjedu, ali nije išlo'', rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica pa je dodao:

''Nisam presretan suđenjem. Nisam presretan sudačkim kriterijem, sudačkom nadoknadom. Imate šest zamjena, dva ulaska doktora. Nekako mi se čini mi da kriterij malo posustaje. Preslabi smo da na to utječemo, ali borit ćemo se s tim koliko možemo. Mojim dečkima čestitam, teško je bilo. Vidjeli ste Rijeku s Dragovoljcem. Bilo je teško u prvom poluvremenu dok nismo uhvatili pravi ritam, ali nažalost nismo došli do pobjede.''

Pročitajte više