"Blagajna HSV-a je prazna, Petrićeva prodaja trebala bi donijeti novac u klub"

NJEMAČKI dnevnik Hamburger Morgenpost donosi tekst koji je posvećen Mladenu Petriću, a u kojem se objašnjava njegova važnost za HSV.

U 104 utakmice dosad po transferu iz Borussije Dortmund 2008. godine Petrić je za HSV zabio 54 gola u 104 natjecateljske utakmice, a tri je zabio u posljednjoj utakmici prošlog vikenda u visokoj 6:2 pobjedi nad Kölnom, čime je došao do 11 ove sezone u Bundesligi.

"Mađioničar" je zaista ključan za ovu momčad, ali uvijek postoje glasine o tome da bi na ljeto mogao napustiti Hamburg. Blagajna HSV-a je prazna i tek Petrićeva prodaja ovog ljeta donijela bi novac u klub", piše hamburški dnevnik, donoseći i riječi njegovog menadžera Volker Strutha:

"Mladen se u Hamburgu osjeća kao kod kuće. Ne želimo biti suočeni s nekim pretjeranim pričama. Mladen želi imati svoj mir i koncentrirati se na sljedeće utakmice."

"Očito, sljedeći korak mora doći od strane HSV-a. Sa sportskog gledišta, raskid suradnje sigurno ne bi bio shvatljiv", piše hamburški dnevnik u zaključku teksta.

Pročitajte više