Branko Ivanković otputovao u Gruziju na pregovore o preuzimanju reprezentacije

BRANKO IVANKOVIĆ na putu je u Tbilisi, glavni grad Gruzije, gdje će sa gruzijskim nogometnim savezom pregovarati o preuzimanju izborničke funkcije.

"Da istina je, upravo idem u Gruziju na pregovore. Prvi krug pregovora je prošao, a sutra slijedi drugi krug. Još ništa ne znam, razgovarat ćemo i vidjeti što će biti", rekao nam je Ivanković kojeg smo zatekli na aerodromu.

Ivanković je, osim što je trenirao Dinamo, bio i izbornik Irana te ga Gruzijci jako cijene. Izborničku funkciju te zemlje je obnašao Ivo Šušak pa je očito da su Hrvati cijenjeni u toj zemlji.

Nedavno je Ivanković spominjao kako ga ima kontakata s nekim Bundesligašima i kako bi rado otišao u Njemačku.

"Još uvijek pregovaram sa svim stranama. Teško je reći gdje ću završiti, još se ništa ne zna", ispričao je Ivanković za Index.

Ivanković će u srijedu već biti u Zagrebu na utakmici Kupa između Dinama i Hajduka. Iako je s ostao u dobrim odnosima s čelnicima maksimirskog kluba nije vjerojatno da bi ponovo mogao na klupu Dinama ako Zvonimir Soldo dobije otkaz.

No čini se da je Ivanković najbliže Gruziji i sutra će vjerojatno dogovoriti vođenje njihove reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više