LIGE PETICE

BRENTFORD - LEEDS 2:0 El Locov put do Premiershipa postaje sve teži

Foto: Getty Images

BRENTFORD je danas slavljem protiv Leedsa u 44. kolu Championshipa gurnuo momčad Marcela Bielse u ozbiljne probleme dva kola prije kraja. Sada se nalazi na trećem mjestu s tri boda manje od Sheffield Uniteda na drugom i uz to ima lošiju gol-razliku. 

Dakle, matematika je jasna, Leedsu trebaju dva kiksa Sheffield Uniteda u sljedeća dva kola ako želi osigurati direktan plasman u Premiership. Postoji opcija u kojoj bi im dovoljan bio i jedan poraz Sheffielda, ali onda bi Leeds u sljedeća dva kola morao nadoknaditi devet golova lošiju gol-razliku u usporedbi sa Sheffieldom. 

Sljedeću utakmicu Leeds, koji gotovo sigurno mora dobiti obje utakmice do kraja sezone ako se uopće želi nadati direktnom plasmanu, igra protiv Aston Ville koja je prvi put u svojoj povijesti u nizu od 10 ligaških pobjeda i izgleda kao ekipa protiv koje se Leeds ne može puno nadati. 

S druge strane, Sheffield igra kod kuće protiv Ipswicha i ako tamo upiše pobjedu, Leeds će u doigravanje. Nije poznato hoće li u slučaju da se ne ostvari plasman u viši rang Bielsa dobiti otkaz, ali kada je on u pitanju, ništa nije nemoguće. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više