Budan nakon šest mjeseci stanke i dalje bez debija za Cesenu: Neću požurivati povratak

NAPADAČ Cesene Igor Budan gostovao je u petak na konferenciji za novinare svoga kluba. Govorio je o predstojećem dvoboju svojih suigrača protiv Palerma, te o stanju svoje ozljede.

Riječki napadač nije odigrao još nijednu utakmicu za Cesenu zbog ozljede koljena koja je ljetos zahtijevala i operaciju. Nakon oporavka u Hrvatskoj tek se prošli mjesec priključio suigračima, ali na prvi će nastup pričekati još koji tjedan.

"Nakon šestomjesečne stanke treba mi još vremena da budem 100 posto spreman. Iako osjećam da se moja kondicija popravlja sa svakim danom, neću požurivati povratak. Moram samo nastaviti raditi kao dosad da bih bio spreman za ritam utakmica. Sretan sam što je oko mene toliko pozitivne energije, to mi daje snagu. Nadam se da ću biti koristan Ceseni" kazao je Budan čiji će suigrači u nedjelju u 13. kolu ugostiti Palermo, klub iz kojeg je uoči ove sezone stigao na posudbu.

"Nedjeljna će utakmica biti posebna za mene. Palermo je momčad puna talenta, jedino mu možda nedostaje iskustva" poručio je 30-godišnji napadač Cesene koja je trenutno na pretposljednjem mjestu u Seriji A.

Pročitajte više