Buffon: Ne spavam zbog Ronalda

Foto: EPA

KAPETAN Juventusa Gigi Buffon nemiran je uoči sutrašnjeg spektakla u Ligi prvaka. U Torinu će sutra s Juventusom dočekati Real Madrid u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

"To je utakmica do koje nam je jako stalo, ali znamo da nas čeka teška utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jača od nas, povijest tako kaže, i koja ima izvanredne pojedince", rekao je Buffon u najavi velikog derbija.

"Znamo da se igraju dvije utakmice i ne prolazi uvijek najtalentiranija momčad. Ako ih uspijemo nadmašiti u dvije utakmice, postići ćemo nešto veliko", dodao je legendarni golman.

"Kada igrate protiv ekipe poput Reala, izostanak jednog igrača ne igra veliku ulogu. Kad znam da ću se suočiti s Cristianom Ronaldom, noćima ne spavam", priznao je Talijan.

Zidane je prošlog vikenda u pobjedi 3:0 protiv Las Palmasa odmarao Ronalda, Ramosa, Kroosa, Marcela, a Bale i Benzema su golovima potvrdili formu. Spremna su i oba hrvatska reprezentativca. S druge strane, s Juventusom opet treniraju Sandro i Bernardeschi, ali Mario Mandžukić jučer nije trenirao i upitan je za Real dok je Miralem Pjanić pod suspenzijom.

 

 

Pročitajte više