TRANSFERI

Calciomercato: Boban je krenuo u misiju Portugal

Foto: Getty Images

MISIJA Portugal. Tako novinari Calciomercata zovu Bobanov odlazak na utakmicu Lige prvaka između Benfice i RB Leipziga ranije ovog tjedna.

Isti medij navodi da je Boban putovao u Portugal kako bi na Luzu gledao dva igrača s kojima želi pojačati momčad Milana. Riječ je o Rubenu Diasu iz Benfice i Youssufu Poulsenu iz RB Leipziga. 

Ruben Dias je stoper kojeg smo mogli gledati protiv Dinama prošle sezone kada je Benfica sa zagrebačkim klubom igrala u Europa ligi, a Poulsen je napadač. 

Konkurencija je žestoka

Juventus i Atletico Madrid također prate Diasa, ali u Milanu se nadaju da bi oni mogli biti ti koji će ga dovesti, zbog dobrog odnosa koji gaje s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom. 

Danac Poulsen je potpuno druga priča, već neko vrijeme je želja Bayerna i tu su Milanove šanse minimalne, ali i dalje ga prate kako bi mu dali do znanja da ga žele. 

Calciomercato također piše da bi Boban volio transfer jednog od spomenute dvojice dogovoriti već u siječnju, ali i da Milan još uvijek nije poslao nikakvu ponudu u Lisabon ili Leipzig. 

 

Pročitajte više