Transferi

Calciomercato otkrio kako je Milan ostao bez Modrića

Foto: EPA

"LUKA MODRIĆ obećao je Milanu da će ozbiljno razmisliti o dolasku na San Siro u ljeto 2020. godine, ali sada je sve to propalo", piše talijanski Calciomercato.

Razlog zašto 34-godišnji Modrić više ne razmišlja o dolasku u Milan je Zvonimir Boban. Riječ je o jednom od Modrićevih idola kojeg je slavni klub nedavno potjerao s mjesta sportskog direktora zbog loših rezultata i neslaganja s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom.

"Modrić je jako blizak sa svojim idolom i nikad nije skrivao da je kao dječak navijao za Milan. Htio je doći u Milan godinu dana prije kraja isteka ugovora s Realom, ali zbog odlaska Bobana prekinuti su kontakti Milana i Modrića. Potpuno prekinuti do te mjere da Modrić razmišlja završiti ugovor s Realom, a onda bez odštete otići u neki drugi klub i tamo završiti karijeru", otkriva Calciomercato.

Modrić je u Realu od 2012. godine i s madridskim klubom je osvojio sve što se može osvojiti.

Zbog Bobanovog odlaska klub bi mogli napustiti i direktor Paolo Maldini te najveća zvijezda Zlatan Ibrahimović.

"Klub zahvaljuje Zvonimiru na pruženoj usluzi u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku treneru Stefanu Pioliju i njegovoj momčadi i s optimizmom gledamo prema sljedećim utakmicama u ovoj sezoni. Klupska ambicija ostaje da se vratimo u razinu europskog nogometa, istovremeno ulažući u momčad u skladu s Uefinim financijskim fair-playom", pisalo je u priopćenju kluba. 

Pročitajte više