Cannavaro u starom jatu: Kapetan Azzura prošao liječnički pregled u Juveu

TALIJANSKI Channel4 piše da je kapetan talijanske nogometne reprezentacije Fabio Cannavaro s uspjehom prošao liječnički pregled o kojem mu ovisi povratak u Juventus.

Cannavaro je torinsku momčad napustio 2006. godine nakon skandala Calciopoli, koji je srušio Staru damu u drugi razred talijanskoga nogometa, no sada je, tvrdi se, spreman na povratak u staro jato.

Krajem sezone talijanskom nogometašu istječe ugovor s madridskim Realom, pa će krajem lipnja postati slobodan igrač. Pretpostavlja se da će Juventus 36-godišnjem povratniku ponuditi ugovor na godinu dana s opcijom produljenja na dodatnu sezonu.

Još u nedjelju je Cannavaro obavio početne liječničke testove u Perugiji, a u ponedjeljak se digao u rano jutro kako bi u torinskom Centru sportske medicine bio na pregledu u 7 sati. Navodno je liječnički pregled završen novim pretragama u Fornaca klinici.

Na izlasku iz nje Cannavaro se nije želio obratiti okupljenim predstavnicima medijima, već se žurno udaljio prema zračnoj luci odakle će nastaviti put prema Madridu.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više