"Chelsea je postao Arsenal. Maltretiraju ih jer su slabi"

STRADAVANJE Chelseaja kod Manchester Cityja 6:0 i dalje je glavna tema kod Premiership fanova. Guardiolin stroj samljeo je nemoćnu Sarrijevu družinu u svakom pogledu, a Talijan se, kako kaže, zaboravio pozdraviti s kolegom Španjolcem nakon katastrofalnog poraza. 

Tu utakmicu komentirao je Jamie Carragher, nekadašnji stoper Liverpoola, danas komentator i analitičar.

"City je fantastičan ove sezone, ali Chelsea je bio užasan. Tek smo na polovici Sarrijeve prve sezone u Chelseaju, a najgore što mogu reći je to da je uspio Chelsea pretvoriti u Arsenal. Arsenal je godinama bio maltretiran u gostima jer je bio suviše slab. To već nismo mogli reći za Chelsea u prošlosti, ali smo mogli reći da ova momčad izgleda vrlo slabo. Prvi gol su primili nakon kriminalne reakcije Marcosa Alonsa. Previše ležerno je počeo tako važnu utakmicu, uopće nije bio koncentriran", smatra Carragher.

I u pravu je. Chelsea na zadnja tri gostovanja ima gol razliku 0:12 uz tri poraza. Sada im je upitno i četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone jer probuđeni Manchester United izgleda sve bolje i bolje pod Solskjaerom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više