Chelsea na prozoru: Džekina cijena vrtoglavo raste, već je preskup za Milan i Seriju A

TALIJANSKI mediji tvrde da će Milan teško pronaći novac kojim bi u ljeto parirao klubovima u nastojanju da sastav osnaže 24-godišnjim Edinom Džekom. O kojoj je svoti riječ, pojasnio je stručnjak za Seriju A.

Silvano Martina u svakodnevnom je kontaktu s talijanskim medijima koji pletu mrežu oko izgleda momčadi u Seriji A za sljedeću sezonu. Poznat je interes Milana za Wolfsburgova napadača unatoč nekim tvrdnjama da je on splasnuo nakon što je njegova vrijednost procijenjena na visokih 40 milijuna eura, što je cijena o kojoj je savjetnik Džekinih menadžera za talijansko tržište pričao.

"Svaki se dan u medijima može pročitati nešto o bombastičnim transferima, no u ovome trenutku ta priča mora zastati. Klubovi moraju vidjeti što će i kako će sljedeće sezone jer planovi za nju ne mogu se kovati u veljači, već kasnije", kaže Martina.

"Jedna je stvar ipak poznata. Milanu se sviđa Džeko, i ne samo njemu, no njegova je cijena porasla. Ona se trenutačno vrti oko 40 milijuna eura", tvrdi menadžerski stručnjak za talijansko tržište.

U 23 prvenstvena nastupa za Wolfsburg u njemačkom nogometnom prvenstvu BiH reprezentativac postigao je deset pogodaka uz sedam asistencija. Shodno njegovoj cijeni, izvjesno je da će BiH reprezentativac u budućnosti Bundesligu zamijeniti jačom ligom, no realnija je mogućnost odlaska u Premiership ili Primeru.

Za Džeku je ranije interes pokazao Chelsea, koji sve više dolazi u "pole position" za njegovo dovođenje, s obzirom na to da u Seriji A klubovi ne raspolažu novcem dovoljnim za njegovo dovođenje.

Pročitajte više