BITKA ZA LIGU PRVAKA

CHELSEA - WATFORD 3:0 Hazard vodi Bluese u Ligu prvaka

Foto: Gulliver / Getty Images

MRTVA TRKA u Premier League ne traje samo za naslov, jednako uzbudljiva i s čak četiri rivala ona je za dva mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Tottenham, Chelsea, Manchester United i Arsenal kolo prije kraja bore se za spomenuta dva mjesta koja iduće sezone jamče najjače protivnike i najveću zaradu.

Tottenham je teško kiksao jučerašnjim porazom kod Bournemoutha, a danas igraju preostala tri pretendenta na Ligu prvaka.

Od 15:30 Chelsea je dočekao rasterećeni Watford, a Manchester United gostovao je kod Huddersfielda, koji je već davno ispao iz lige. Od 17:30 Arsenal je domaćin davljeniku Brightonu.

U ovom tekstu pratili smo kretanje rezultata na Stamford Bridgeu:

CHELSEA - WATFORD 3:0

75. minuta: GOOOL za CHELSEA! 3:0, strijelac GONZALO HIGUAIN! Pedro šalje loptu iza obrane suparnika, Ben Foster izlijeće s gola i tako skraćuje kut Higuainu, ali on ipak majstorski nalazi prostor i prebacuje ga. 

51. minuta: GOOOL za CHELSEA! 2:0, strijelac DAVID LUIZ! Watford drugi put u tri minute pušta suparnika da zabije nakon Hazardovog kornera. Sada je Luiz ostavljen sam na petercu. 

48. minuta: GOOOL za CHELSEA! 1:0, strijelac RUBEN LOFTUS-CHEEK! Hazard je ubacio iz kornera, a Loftus-Cheek na drugoj vratnici zabija glavom. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više