transferi

Chiringutio: Real želi bivšeg igrača Dinama. Platio bi ga 30 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID jako je zainteresiran za Danija Olma, javlja Chiringuito.

Španjolski prvak na ljeto sprema rekonstrukciju momčadi, a bivšeg Dinamova igrača vidi kao zamjenu za Lucasa Vasqueza kojemu istječe ugovor.

Olmo je sam nedavno rekao da sanja povratak u španjolsku ligu, a njegov menadžer Juanma Lopez je u dobrim odnosima s Realom budući da je zastupnik Nacha Fernandeza i Alvara Morate. Zidane je navodno jako zadovoljan onime što Olmo prikazuje u Leipzigu, a Real bi ga bio spreman platiti oko 30 milijuna eura.

Dani Olmo je u Leipzig došao prije godinu dana iz Dinama za 21 milijun eura. Dosad je za njemački klub odigrao 44 utakmice te je zabio osam golova uz devet asistencija. Ne zna se za koliko bi ga Leipzig pustio ako bi ga uopće želio prodati, ali budući da su cijene igrača drastično pale, procjenjuje se da bi 30 milijuna eura bilo dovoljno.

Olmo je kao dijete prošao školu Espanyola i Barcelone u kojoj je bio od 2007. do 2014. godine. Tad je došao u Dinamo kao slobodan igrač te je pod vodstvom Nenada Bjelice izrastao u jednog od najskupljih igrača u Dinamovoj povijesti.

Pročitajte više