Cibalia smijenila trenera: "Ne zanimaju me Mršićeva sranja, već samo opstanak"

Foto: Hina

STANKO MRŠIĆ više nije trener Cibalije, predzadnje momčadi HNL-a. Otkaz je dobio nakon jučerašnjeg 3:2 poraza u Puli od Istre, izravnog konkurenta u borbi za ostanak. 
 
"Sinoć sam nakon utakmice pokušao razgovarati s trenerom na način da mu kažem da od 45 imamo 8 bodova. Međutim on kaže da pazim što pričam, to sam shvatio kao prijetnju i jednostavno sam mu dao otkaz", rekao je predsjednik Cibalije Miroslav Gagro za Sportalo.
 
"Mene ne zanima osobna promidžba, ne zanimaju me ni ta Mršićeva sranja, mene zanima samo klub i ostanak u ligi, jer ako ispadnemo klub je gotov. Ono što mi nije jasno kod Mršića je da nije ponudio ostavku pokraj ovakvih rezultata, pa makar iz kurtoazije, iz pristojnosti. Osam bodova od 45, pa nije mi jasno koji to trener ne bi ponudio ostavku. Ja sam uvjeren da će Cibalia na kraju ostati u ligi jer imamo sreće da je Split u većim problemima nego mi. Ipak, vjerujem i da ćemo preskočiti još nekoga na ljestvici."
 
Mršić je 1993. godine u Cibaliji počeo trenersku karijeru, a kasnije je klub iz Vinkovaca vodio još tri puta. Momčad će do daljnjeg voditi Siniša Sesar, koji je već odradio nekoliko utakmica na klupi Cibalije.

Pročitajte više