Cico: Niko je potvrdio svoju vrijednost, igrači zaslužuju sve čestitke

HRVATSKI izbornik Zlatko Kranjčar oduševljen je velikom pobjedom koju je Hrvatska ubilježila u Sofiji, svladavši Bugarsku rezultatom 1:3. Cico je kazao kako su za rezultat zaslužni igrači, koji su na njegove zahtjeve odgovorili na najbolji mogući način.

"Igrači su odigrali izvrsnu utakmicu, kao i sve dosada, oni su ti koji su zavrijedili sve čestitke i pohvale. Ovo je izuzetno bitno za naš plasman na SP, čestitam igracima i ovoj divnoj publici, igrači su im se odužili na najbolji način. Kod 2:1 sam već imao neka razmisljanja da bi se možda mogla ponoviti utakmica iz Maksimira, ali igrači su odgovorili najboljim odgovorom i zabili treći gol." - kazao je presretni Zlatko Kranjčar.

"Kontrolirali smo igru i najbolji način prezentirali hrvatski nogomet. Utakmicu je presudio Tudorov gol, jer su tada Bugari definitivno počeli padati." - dodao je Cico.

Na upit novinara RTL-a hoće li predstojeće utakmice s Islandom i Maltom biti najteže, budući da već računamo na sigurnih šest bodova protiv tih nejakih momčadi, izbornik je odgovorio potvrdno.

"Istina je da će to biti vrlo teške utakmice, ali ja sam toliko siguran u svoje igrače, siguran sam daoni neće kiksati. Oni su vrhunski igrači i ljudi, imaju karakter i moral i dobro će odgovoriti u tim utakmicama, a sad zelim da se opuste i spreme za jesen, za nastavak kvalifikacija." - kazao je hrvatski izbornik.

Upitan o izvrsnoj igri koju je danas pokazao njegov sin Niko, Cico je odgovorio: "Niko je potvrdio svoju vrijednost, moža nekima neće biti drago ovo čuti, ali odlazak u Hajduk ga je digao. Tamo je ostvario trofej, nadam se da će i dalje biti dobar u reprezentaciji kao što je bio danas."

Pročitajte više