LIGE PETICE

Conte: Nevjerojatno. To je nepoštovanje i Juventusovog trenera i mene

Foto: EPA

NAKON pretprošle sezone, u kojoj je ostao na četvrtom mjestu ljestvice Serie A, i to 13 bodova udaljen od prvaka Intera, i prošle, u kojoj je bio ponovno bio četvrti, ali tad s 26 bodova manje od prvaka Milana, Juventus je i u ovu sezonu ušao sa šampionskim ambicijama, no lošim rezultatima.

Nakon sedam odigranih utakmica Juventus je na osmom mjestu ljestvice s tek 10 bodova i za vodećim Napolijem zaostaje već sedam bodova. Sve to povećava broj tekstova talijanskih medija o mogućoj smjeni trenera Massimiliana Allegrija. Istovremeno se piše o Antoniju Conteu kao njegovom nasljedniku.

Conte je bio uspješan u Juventusu

Conte, koji je s Juventusom osvojio pet trofeja, od čega tri za najbolju momčad Serie A, trenutačno uspješno vodi Tottenham u engleskoj Premier ligi. S pet pobjeda i dva remija u sedam uvodnih kola njegova je momčad treća na ljestvici, bodovno izjednačena s Manchester Cityjem i s bodom manje od vodećeg Arsenala.

Contea ljute priče o njegovom povratku u Torino.

"To je nevjerojatno. I u ovom trenutku je to nepoštovanje Juventusovog trenera i mene kao trenera Tottenhama. Tek smo započeli sezonu. Sretan sam i zadovoljan ovdje. Uživam u Tottenhamu i imam sjajan odnos s vlasnikom kluba. Ne vidim problem u ovom trenutku niti ga vidim u budućnosti. Imam i potpisan ugovor i ne želim slušati ovakve priče", poručio je Conte.

 

Pročitajte više