Ćorluka dobio novog suigrača: Shaun Wright-Phillips vratio se kući

SLUŽBENA web stranica Manchester Cityja potvrdila je današnja nagađanja engleskih tabloida objavivši vijesti da je Shaun Wright-Phillips potpisao četverogodišnji ugovor s klubom iz kojeg je ponikao.

Klub čije boje brani i naš Vedran Ćorluka nije otkrio kolika je odšteta plaćena Chelseaju za brzonogog krilnog napadača, ali navijačima kluba to je sada najmanje bitno. Wright-Phillips oduvijek je bio ljubimac Cityjevih napadača i njegov odlazak u London prije tri godine teško im je pao, usprkos 23 milijuna Abramovičevih funti kojima je popunjena klupska blagajna.

"Oduševljen sam povratkom u City i jedva čekam opet zaigrati u nebeskoplavom dresu", kazao je Wright-Phillips koji će javnosti biti predstavljen sutra ujutro, a ništa manje oduševljen nije bio ni Mark Hughes.

"Uvijek sam se divio njegovom načinu igre. Otkad sam preuzeo klub želio sam ga dovesti u ekipu što se sad ostvarilo. Siguran sam da su navijači jednako uzbuđeni koliko i ja", zadovoljan je Hughes svojim četvrtim pojačanjem. Prije Wright-Phillipsa u klub su stigli Brazilac Jo, Izraelac Ben Haim i Belgijac Kompany.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više