Čovjek koji zna kako rušiti Hrvatsku: Vrijeme je da sve vratimo srpskom rukometu

ARGENTINA ima povijesnu šansu proći u četvrtfinale SP-a u rukometu. Nakon senzacionalne pobjede protiv Hrvatske, Argentinu među osam najboljih na svijetu vodi pobjeda i remi protiv Katara.

Izbornik Argentine je slavni španjolski trener Manolo Cadenas, čovjek koji je s reprezentacijom Španjolske uzeo broncu na Euru 2014. i srebro 2016. Zanimljivo, oba puta je u borbi za medalje srušio Hrvatsku. Španjolska je bila bolja od Hrvatske u Danskoj 2014. u borbi za broncu i u polufinalu Eura u Poljskoj 2016. Čovjek koji se očito specijalizirao za Hrvatsku ponovio je to i prije dva dana s Argentinom.

"Hvala vam na čestitkama. Sretni smo, ali fokusirani na Katar'', rekao je Španjolac za Balkan-Handball pa se osvrnuo na buđenje srpskog rukometa pod vodstvom novog izbornika Tonija Gerone.

''Drago mi je da se Srbija vratila u život pobjedom i remijem s Francuskom. Veoma sam sretan jer je Toni sjajan trener i divan kolega. Vrijeme je da španjolski rukomet vrati srpskom rukometu jer smo u prošlosti naučili mnogo od Srba'', rekao je Cadenas.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više