"Crno-beli" zadovoljni pobjedom protiv Pjunika, susret pratio heroj Afrike Rajevac

SRPSKI prvak Partizan dobro je krenuo u utrku za Ligom prvaka slavivši u prvoj utakmici 2. pretkola najjačeg klupskog natjecanja u Europi. Sinoć su Stadionu JNA sa 3:1 svladali armenski Pjunik što mi je osiguralo opipljivu prednost uoči uzvrata koji je na rasporedu za šest dana u Erevanu. Već nakon prvih 45 minuta bilo je 2:1 za Partizan da bi točku na i u 60. minuti postavio Cleo.

Trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević nije skrivao zadovoljstvo učinjenim poslom, no priznao je kako njegova momčad još uvijek ima dosta problema koje treba ukloniti u hodu.

"Rezultat je dobar uoči uzvrata, ali je nezahvalno govoriti da li je dovoljan. Pjunik je lako dolazio do našeg gola i to ne zato što je obrana bila loša, već zbog toga što je popuštao vezni red. Pokušat ćemo u hodu otkloniti greške koje ne bi smjele događati. Zadovoljan sam jer smo igrali jednostavno i napadački, dali smo tri gola, a mogli smo bar još toliko", izjavio je Stanojević nakon susreta, a prenosi Danas.rs.

Rajevac na tribinama

Susret je iz svečane lože pratio i ganski izbornik Milovan Rajevac koji se proslavio sjajnim vođenjem svoje ekipe na upravo završenom Svjetskom prvenstvu. Rajevac je Ganu doveo do četvrtfinala nadmašivši sva očekivanja.

Pročitajte više