MMA

Crnogorska borkinja koja je prebila muškarca potpisala za Bellator

Foto: Instagram

JULIJA Pajić, MMA borkinja crnogorskog podrijetla koja živi u Njemačkoj, potpisala je za Bellator, drugu najveću MMA organizaciju na svijetu. Radi se o organizaciji gdje se i dalje bori veliki Fedor, a u njoj je karijeru završio i Mirko Filipović.

Bilo je samo pitanje vremena kada će jedna od velikih promocija potpisati borkinju koja je po mnogočemu posebna. Zbog izrazite veličine i snage neki njemački i domaći stručnjaci prozvali su je novom "Cris Cyborg", jednom od najboljih ženskih boraca u povijesti sporta.

Pajić u karijeri ima tri pobjede i nula poraza, a svaki put je pobijedila prekidom. Posebna je po tome i što je uspjela u jednom meču prebiti muškarca. Radi se o Nijemcu Stefanu Scholzu, ali joj ta borba nije uračunata u profesionalni rekord s obzirom na to da se mečevi između pripadnika različitih spolova mogu smatrati samo revijalnima.

Ipak, Pajić je u toj borbi demonstrirala udaračku snagu, a Scholz se predao u drugoj rundi nakon uzastopnih udaraca u tijelo.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU BORBE.

*Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale

Pajić je dio priprema za posljednje borbe provodila i u zagrebačkom ATT-u kod Dražena Forgača, a radi i s Mišom Bačulovim, jednim od trenera srpske zvijezde u UFC-u Aleksandra Rakića. 

Posebna je i po stvarima izvan oktogona. Osim upečatljivih tetovaža i atraktivnog izgleda, na njenom tijelu su primjetni i veliki ožiljci. U jednom trenutku je javnim prostorom kružila bizarna priča da se radi o posljedicama borbe protiv - tigra. U nedavnom podcastu kod Nikole Radina Pajić je demantirala takvu priču. Ipak, nije htjela otkriti kako ih je zadobila i rekla je kako prepušta gledateljima na maštu tu informaciju.

Pročitajte više